maandag 16 december 2013

Oplossing...

Nu de Sinterklaasdagen voorbij zijn en we blijven zitten met een overschot aan chocoladeletters, hier een lekkere oplossing: gebruik ze in een gerecht of maak er iets lekker van.

Ik heb een heerlijke cake gebakken en de chocoletters gesmolten en uiteindelijk als een heerlijke dikke laag over de cake gegoten. Succes gegarendeerd!



Recept van deze Homemade cake is:

- 250 gr zelfrijzend bakmeel
- 250 gr boter
- 250 gr suiker
- vanillesuiker
- 4 eieren

Voor de boter gebruik ik alleen maar ongezouten roomboter. Ik meng de suiker altijd met de helft aan rietsuiker en bruine bastardsuiker. Dit geeft een aparte, lekkere smaak aan de cake en maakt dat de cake er 'bruiner' uitziet. Gewoon alles mixen en bakken op 175graden voor ongeveer 55minuten.
Even prikken met een sateprikker of de cake goed droog is.

Serveren en genieten!

Kus 
X



1 opmerking:

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Lovely that you leave comments!

Warm regards xxx